Hyr ut din segelbåt eller motorbåt

Hyr ut din segelbåt eller motorbåt och tjäna pengar

Vi hyr ut din segelbåtoch motorbpt när du inte använder den. Tjäna pengar på din pärla och investering. Vi erbjuder marknadsföring, kontraktshantering, och fakturering till hyrestagaren. Enkelt och tryggt.

På nyare segelbåtar i alla storlekar kan du räkna med cirka 2% av kapitalvärdet per vecka. Båtar i gott skick och med goda seglingsegenskaper med uthyrning i Bohuslän. Det är sådana båtar som BohusCharter vill erbjuda sina hyreskunder.

Det kostar dig inget att förmedla båten. Vi tar en förmedlingsprovision av din båthyra till hyrestagaren.

Du behöver förstås vara tillgänglig per telefon och via email. Du får se till att båt och utrustning finns på plats vid hyrestillfället. All utrustning ombord skall givetvis fungera. SJälvrisken tar du hand om vid utlämnande och besiktning utföres vid utlämnande och vid inlämnande. Självklart är du tillgänglig för din hyrestagare för att med god service och trevligt bemötande hjälpa till vid frågor som kan uppstå under hyrestiden.

För att hyra ut din båt bör du även kontakta ditt försäkringsbolag som tecknar en tilläggsförsäkring för den period som du hyrt ut din båt.

 


 

Ladda hem ett avtal för att hyra ut din båt med BohusCharter.
klickahar

  


 

GoSailing.se
facebook

Köp din favoritbåt med Smart Båtägande, låt Bohuscharter hyra ut den!

frontboxkopandelad03ad02Andelsprogram