Båtevent & BåtCharter

Letar du efter en inspirerande konferensmed segelbåt motorbåt och möte i havsnära miljö för mindre grupper?

Håll kundträffen, firmaträff eller mötet med styrelse, ledningsgrupps eller projektgruppen vid havet, i en kreativ och sjönära miljö bland måsar, bryggor och båtar nära Smögen Bohuslän, endast en dryg timmes färd från Göteborg.

Hos oss undviker ni det egna kontorets störande miljö. Vi erbjuder företag och mindre grupper en segelupplevelse kombinerat med mötet.

 

Vill du inte hyra båt och segla själv kan vi bemanna hyrbåten med skeppare och erbjuda ett charterpaket

Låt vinden blåsa genom håret, gör några slag i de trånga passagerna och passera de yttre vindpinade öarna. Efter några timmar i sittbrunnen lägger vi till i någon lugn vik och dukar upp en buffé. Hyr segelbåtar i storlekar upp till 12 meter och med boende för upp till 7 sovgäster. Med erfarna skeppare som kan kusten och vattnen är ni i trygga händer.

Hyr segelbåt och BohusCharter kan anordna arrangemang även med boende ombord. Maten lagas ombord eller tas med av vår samarbetspartner på Smögen, Käringön, Marstrand, Göteborg eller Väderöarna utanför Fjällbacka.

Våra rymliga och bekväma segelbåtar ser vi som redskap för att förverkliga en helhetsupplevelse – där ljuvlig mat, spännande besök, inspirerande och avkopplande aktiviteter verkar som bärande element.

Välj bland pärlor som Sotenkanalen eller omtalade Pettersson krog på Käringön. Vi skapar ett event utifrån era behov och önskemål.

 

Paket HALVDAG

Koppla av med en seglats i skärgården, besöka Hållö eller Stora Kornö, ät lunch och njut av att bara glida fram till ljudet av vågorna och vinden. Ett spännande sätt att uppleva skärgården och havet.

 

Paket 2-3 DAGARS

Ta endags konferens och dagen efterhyr en båt för en seglats till Skagen eller Läsö i Danmark. Njut av hav, vind och frisk luft under seglatsen. Övernattning i hyrbåten eller på utvalda hotell i Skagen eller på Läsö i Danmark

 

Är Göteborg närmare för ert möte?

BohusCharter kan hjälpa dig att arrangera konferens, kundmöte eller sjötransport med charterbåt även med Göteborg som start och mål.

 

 

 

Skicka en förfrågan med dina önskemål!
klickahar

 

 

 

 

 

 

 

 

GoSailing.se
facebook